COVRIGEI CU BRÂNZĂ DE VACI
Haideți la covrigei gustoși, sănătoși și adorați de toți. O rețetă pentru cei mari și cei mici, pentru cei ce iubesc să mănânce gustos și pentru cei ce calculează caloriile.
Se pregătesc ușor și se mănâncă rapid. Nu mă întrebați cât timp se păstrează că, nu știu. Se mănâncă prea repede! 🤗😘
INGREDIENTE:
🔸 brânza de vaci 200 gr
🔸 făină 150 gr
🔸 zahăr 2 ling.mari
🔸 lapte 1 ling.mare
🔸 ulei/măsline 1 ling.mare
🔸 ouă 1 buc
🔸 vanilie 1 plic
🔸 praf de copt 0,5 ling.mică
🔸 sare
pentru topping(optional):
🔸 zahăr 2 ling.mari
PREPARARE:
🔹 Amestecăm într-un bol brânza de vaci cu 2 ling. de zahăr, sarea, laptele, uleiul și vanilia.
🔹Cernem peste amestec făina cu praful de copt.
🔹 Frământăm un aluat moale și care nu se lipește de mâini.
🔹Fiecare covrigel îl înmuiem pe o parte în zahăr(optional).
🔹 Îi punem în tavă, pe hârtie de copt și îi coacem în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°, timp de 20'.
POFTĂ BUNĂ SĂ AVEȚI!
Comentarii
Trimiteți un comentariu